sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Pestoinen avocadopasta

Sain reseptin siskoltani, joka valmisti tätä viime visiitilläni. Hän oli poiminut reseptin Image-lehdestä.





Pesto-avocadopasta kolmelle

Pesto:

nippu korianteria
kolme kourallista pinaattia
sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
(1 rkl raastettua inkivääriä)
kourallinen pinjan-/auringonkukansiemeniä
muutama pala parmesaania
suolaa
pippuria

pastaa, esim. tagliette (keitä ohjeen mukaan 3:lle)
1.5 avocadoa
parmesaani

Sekoita kaikki peston ainesosat esim. sauvasekoittimella soseeksi.

Keitä pasta ja poista vesi. Lisää pesto kattilaan ja kuullota hetki. Annostele pasta lautaselle ja lisää avocado ja parmesaani.

Pestokastike kannattaa todellakin tehdä itse, koska maku on tuhat kertaa parempi kun kaupan purkkipestoissa. Kämppikseni, jolle tätä pastaa tein totesi että on hänen uusi lempiruokansa ^-^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti